Rauhallinen asuinalue lähellä luontoa ja hyviä liikenneyhteyksiä

Tankovainio on rauhallinen ja hyvin saavutettava asuinalue. Aluetta luonnehtivat luonnon- ja merenläheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ulko-ovelta bussipysäkille kävelee viidessä minuutissa, ja omalla autolla matkaa Helsingin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä ja Itäkeskuksen laaja ostos- ja palvelutarjonta kolmen kilometrin päästä.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä on musta graniittinen kivitaso, korkeakiiltoiset, valkoiset kaapistot sekä laadukkaat kodinkoneet, jotka muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunto on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Yksiöissä on ranskalainen parveke, ja muissa asunnoissa on iso lasitettu parveke, joka toimii loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena.  Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta.

Lenkiltä pääset saunaan taloyhtiön viihtyisään saunatilaan ja syntymäpäiväjuhlia voit viettää pohjakerroksessa löytyvässä kerhotilassa. Ylimääräiset tavarat saat säilöön taloyhtiön alakerrasta löytyviin varastotiloihin, joihin on helppo kulku suoraan pääsisäänkäynniltä. Viereisessä talossa on kahden talon yhteinen talopesula.

Asuntoihimme myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on sallittu vain erikseen merkityllä piha-alueella.

Pysäköintipaikkoja on sekä katoksellisia että tavallisia pihapaikkoja. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolloin auton saa talvella lämpimäksi. Pihapaikan hinta on 25e/kk ja autokatospaikan hinta 40e/kk.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät hintaan.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi:

As Oy Helsingin Pihanurmi

Osoite:

Tankomäenkatu 9, 00950 Helsinki

Asuntoja:

28

Huoneistojen koot:

29,5-57,5m²

Kerrosten lukumäärä:

4

Rakennusvuosi:

2017

Yhteiset tilat:

Talosauna, kuivaushuone, ulkovälinevarasto, pihalla leikki- ja oleskelualue. Talopesulan käyttömahdollisuus viereisessä talossa.

Laajakaista:

On, 10 M sisältyy vuokraan

Talojen lukumäärä:

1

Rappukäytävät:

1

Pysäköintipaikat:

14pl

Vapaat asunnot

1h+kt
30,5m2
kerros 3

780 €/kk

Vapaa

2h+kt
40m2
kerros 3

925 €/kk

Vapaa

1h+kt
29,5m2
kerros 4

765 €/kk

Vapaa

1h+kt
31m2
kerros 4

782 €/kk

Vapautuu 1.6.2022

Kuvia kohteesta