Rauhallinen asuinalue lähellä luontoa ja hyviä liikenneyhteyksiä

Tankovainio on rauhallinen asuinalue, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Aluetta luonnehtivat luonnon- ja merenläheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Ulko-ovelta bussipysäkille kävelee viidessä minuutissa, ja omalla autolla matkaa Helsingin keskustaan on vain parikymmentä minuuttia. Lähikauppa löytyy kävelyetäisyydeltä ja Itäkeskuksen laaja ostos- ja palvelutarjonta kolmen kilometrin päästä.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä on musta graniittinen kivitaso, korkeakiiltoiset, valkoiset kaapistot sekä laadukkaat kodinkoneet, jotka muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Yksiöissä on ranskalainen parveke, ja muissa asunnoissa on iso lasitettu parveke, joka toimii loistavasti keväästä syksyyn lisähuoneena. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta.

Lenkiltä pääset saunaan taloyhtiön viihtyisään saunatilaan. Tarvittaessa pyykit voit pestä ja kuivata talopesulassa. Ylimääräiset tavarat saat säilöön taloyhtiön alakerrasta löytyviin varastotiloihin, joihin on helppo kulku suoraan pääsisäänkäynniltä. Viereisen talon pohjakerroksessa on yhteinen kerhotila, jossa voit viettää vaikka syntymäpäiväjuhlia.

Asuntoihimme myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Taloyhtiö on savuton ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.

Pysäköintipaikkoja on sekä katoksellisia että tavallisia pihapaikkoja. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolloin auton saa talvella lämpimäksi. Pihapaikan hinta on 25e/kk ja autokatospaikan hinta 40e/kk.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi:

As Oy Helsingin Metsäketo

Osoite:

Tankomäenkatu 7, 00950 Helsinki

Asuntoja:

40

Huoneistojen koot:

22-69m²

Kerrosten lukumäärä:

4

Rakennusvuosi:

2017

Yhteiset tilat:

Talosauna, talopesula ja kuivaushuone, ulkovälinevarasto, pihalla leikki- ja oleskelualue

Laajakaista:

On, 10 M sisältyy vuokraan

Talojen lukumäärä:

1

Rappukäytävät:

1

Pysäköintipaikat:

24kpl

Vapaat asunnot

2h+kt+s
48m2
kerros 2

979 €/kk

Vapautuu 1.6.2022

3h+kt+s
69,5m2
kerros 2

1307 €/kk

Vapautuu 1.6.2022

Kuvia kohteesta