Koti luonnon ja palveluiden äärellä

Mannisenmäen asuinaluetta luonnehtivat upeat järvimaisemat ja loistavat lähipalvelut Palokankeskuksessa. Mannisenmäellä pärjää hyvin ilman autoakin. Turvallisia kävelyreittejä ja alikulkutunnelia pitkin pääsee ostoksille, kirjastoon tai nauttimaan lähialueen ulkoilumahdollisuuksista. Pyöräillen pääsee kaupungin keskustaan, ja bussipysäkki sijaitsee aivan kotioven lähettyvillä.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä on musta graniittinen kivitaso, korkeakiiltoiset, valkoiset kaapistot sekä laadukkaat kodinkoneet, jotka muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Kesäiltoina voi rentoutua omalla parvekkeella ja nauttia alueen kauniista maisemista.

Mannisenrinteelle myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikaksi merkityllä piha-alueella.

Vuokrattavat pysäköintipaikat ovat talon pihalla. Ne on varustettu lämmitystolpilla, joten auton saa talvella lämpimäksi. Pihapaikan hinnan voit tiedustella Realian vuokraustiimiltä.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi:

As Oy Jyväskylän Metsäpuutarha

Osoite:

Mannisenrinne 2, 40270 Jyväskylä

Asuntoja:

39

Huoneistojen koot:

26-50m²

Kerrosten lukumäärä:

5

Rakennusvuosi:

2017

Yhteiset tilat:

Ulkoiluvälinevarasto

Laajakaista:

On, 10 M sisältyy vuokraan

Talojen lukumäärä:

1

Rappukäytävät:

1

Pysäköintipaikat:

30 kpl

Vapaat asunnot

2h+kt
35m2
kerros 2

642 €/kk

Vapaa

2h+kt
42m2
kerros 2

672 €/kk

Vapautuu 1.2.2022

Kuvia kohteesta