Koti luonnon ja palveluiden äärellä

Uutuuttaan loistavat asunnot ovat valmistuneet Mannisenmäelle helmikuussa 2021.

Mannisenmäki on uudehko asuinalue Jyväskylässä. Vierestä löytyvät kattavat lähipalvelut sekä upeat järvimaisemat ulkoilumahdollisuuksineen. Palokankeskus sijaitsee kivenheiton päässä, joten suuriin marketteihin sekä erikoisliikkeisiin pääsee kätevästi kävellen. Jyväskylän keskustaan matka taittuu nopeasti pyörällä tai bussilla. Mannisenmäkeen on helppo ihastua – rinteen jylhät maisemat sekä viihtyisä asuinalue hyvillä liikenneyhteyksillä luovat ainutlaatuisen ympäristön kodille.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä on musta graniittinen kivitaso, korkeakiiltoiset, valkoiset kaapistot sekä laadukkaat kodinkoneet, jotka muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Suurimmassa osassa huoneistoja voi nauttia kesäilloista omalla lasitetulla parvekkeella.

Mannisenmäelle myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikaksi merkityllä piha-alueella.

Vuokraan sisältyy Elisan 50 Mbit/s laajakaista. Pysäköintipaikkoja on tarjolla pihalla. Kaikissa paikoissa on lämmitystolppa, jolla auton saa talvella lämpimäksi. Pihapaikan hinta on 20€/kk.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan lisäksi vesimaksu 18€/kk/henkilö.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi:

As Oy Jyväskylän Mustikkamäki

Osoite:

Mannisenmäentie 4, 40270 Jyväskylä

Asuntoja:

38

Huoneistojen koot:

21,5-55,5m²

Kerrosten lukumäärä:

6

Rakennusvuosi:

2021

Yhteiset tilat:

Pihalla ulkoiluvälinevarasto

Laajakaista:

On, 50 M sisältyy vuokraan

Talojen lukumäärä:

1

Rappukäytävät:

1

Pysäköintipaikat:

32 kpl

Vapaat asunnot

2h+kt
41m2
kerros 3

660 €/kk

Vapaa

1h+kt
21,5m2
kerros 6

475 €/kk

Vapautuu 1.6.2022

Kuvia kohteesta