LoisteasunnotLoisteasunnot

Tervetuloa kotiin

Loisteasunnot tarjoaa vuokralle nykyaikaisia asuntoja, joissa yhdistyvät niin kodikkuus kuin käytännöllisyys. Kaikki kerrostalokohteemme ovat valmistuneet vuoden 2017 jälkeen taaten moderneja asuntoja eri elämänvaiheisiin. Asuntomme sijaitsevat Jyväskylässä, Helsingissä, Vantaalla ja Turussa viihtyisillä asuinalueilla hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Asunnoissamme olemme panostaneet korkealuokkaisiin pintamateriaaleihin sekä kodikkaan ilmeen luomiseen. Asuntojen suunnittelussa olemme pyrkineet toimiviin ja tehokkaisiin pohjaratkaisuihin sekä laadukkaaseen kokonaisuuteen, jotta asiakkaamme viihtyvät kodeissaan.

Asuntoihimme ovat tervetulleita myös lemmikit. Pyydämme ainoastaan ilmoittamaan lemmikeistä etukäteen vuokrasopimusta solmittaessa tai myöhemmin.

Kaikki taloyhtiömme ovat savuttomia ja tupakointi on ainoastaan sallittu erikseen merkityllä piha-alueella.

Vapaana olevista asunnoista löydät tiedot verkkosivujemme kautta kunkin kohteen omilta sivuilta. Pääset tutustumaan tarkemmin asuntoon sekä täyttämään vuokrahakemuksen näppärästi kyseisen asunnon ’Vuokrauspalveluun’ linkin kautta.

Loisteasuntojen takana on pohjoismainen kiinteistösijoittaja ja -kehittäjä NREP. Käytämme asukkaiden tarvitsemien palveluiden hankinnassa luotettavia kumppaneitamme. Asuntojemme vuokrauksen, vuokrahallinnon ja isännöinnin hoitaa Realia Management, joka on alan suuri toimija maassamme.

Tutustu kohteisiimme