Luonnonrauhaa ja loistavia ulkoilumahdollisuuksia Kaijanlammen lähellä

Keljonkangas on kodikas ja rauhallinen asuinalue, jonne on hyvin toimivat kulkuyhteydet. Aluetta luonnehtivat luonnon ja veden läheisyys sekä monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Keljonkankaan keskusta on lyhyen kävelymatkan päässä. Hyvien liikenneyhteyksien ansiosta reilun kuuden kilometrin matka Jyväskylän keskustaan taittuu hetkessä autolla, pyörällä tai bussilla. Kävely lähimmälle bussipysäkille vie noin viisi minuuttia.

Asunnoissa on panostettu laatuun. Keittiössä on musta graniittinen kivitaso, korkeakiiltoiset, valkoiset kaapistot sekä laadukkaat kodinkoneet, jotka muodostavat tyylikkään kokonaisuuden. Asunnot on varustettu integroidulla kalusteuunilla ja liesitasolla sekä tyyliin sopivalla astianpesukoneella. Tyylin täydentää lattiassa laadukas lankkulaminaatti. Asunnoissa on reilusti säilytystilaa. Toimivan kokonaisuuden kruunaa tarkkaan mietitty pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty tehokkaasti hyödyksi tinkimättä tilavuuden tunteesta. Useimmista asunnoista löytyy lisätilaa tuova parveke ja isommissa kaksioissa on lisäksi oma sauna, jossa voi rentoutua työpäivän päätteeksi.

Kerkkäkadulle myös lemmikit ovat tervetulleita asumaan.

Taloyhtiö on savuton. Tupakointi on sallittu vain tupakointipaikaksi merkityllä piha-alueella.

Vuokrattavat pysäköintipaikat ovat talon pihalla. Ne on varustettu lämmitystolpilla, joten auton saa talvella lämpimäksi. Pihapaikan hinnan voit tiedustella Realian vuokraustiimiltä.

Asunnon vuokran yhteydessä laskutetaan vesimaksu 18€/kk/henkilö. Laajakaistayhteys (10M) ja irtainvarasto sisältyvät vuokraan.

Talon tiedot

Taloyhtiön nimi:

As Oy Jyväskylän Kurjenkello

Osoite:

Kerkkäkatu 4, 40530 Jyväskylä

Asuntoja:

93

Huoneistojen koot:

23-47m²

Kerrosten lukumäärä:

5

Rakennusvuosi:

2017

Yhteiset tilat:

Pihalla ulkoiluvälinekatos sekä leikkialue

Laajakaista:

On, 10 M sisältyy vuokraan

Talojen lukumäärä:

1

Rappukäytävät:

A & B

Pysäköintipaikat:

90 kpl, joista 2 kpl inva-paikkoja

Vapaat asunnot

1h+kk
30m2
kerros 2

503 €/kk

Vapaa

1h+kk
23m2
kerros 4

455 €/kk

Vapautuu 1.2.2022

2h+kk+s
44,5m2
kerros 5

672 €/kk

Vapautuu 1.3.2022

Kuvia kohteesta